Wie zijn wij


Annemieke Nevejan

 

In 1988 heb ik de opleiding Logopedie in Nijmegen afgerond. Hierna ben ik aan de universiteit van Nijmegen Spraak- en Taalpathologie gaan studeren. Naast de studie werkte ik op een Medisch Kleuter Dagverblijf en ben ik begonnen als zelfstandig logopedist in Nijmegen en later ook in Malden.  In 2002 heb ik de studie Spraak- en Taalpathologie afgerond. Naast mijn eigen logopediepraktijk, heb ik toen een aantal jaren mee gewerkt aan verschillende afasie-onderzoeken op het Max Planck instituut in Nijmegen. Na het krijgen van mijn 3 kinderen, heb ik mijn gericht op de werkzaamheden in  Logopediepraktijk Malden. 

Ik werk nu meer dan 30 jaar als zelfstandig logopedist en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Samen met de cliënt een oplossing vinden en werken aan het probleem waarmee de cliënt binnenkomt, blijft elke keer weer een uitdaging, die ik graag aan ga.

Dinsdag en donderdag zijn mijn werkdagen

Ik behandel de volgende klachten/problemen:

 • Eet- , drink- en slikproblemen

 • Taalstoornissen

 • Spraakstoornissen, waaronder articulatieproblemen als gevolg een schisis

 • Slikstoornissen (behandeling onder andere volgens de oromyofunctionele therapie)

 • Problemen bij het beginnend leesproces (ondersteuning en behandeling onder andere met  Taal in Blokjes)

 •  Problemen die zich voor kunnen doen in de auditieve vaardigheden


Margo Nieman

 

In 2002 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Sinds die tijd ben ik werkzaam als zelfstandig logopedist in twee verschillende praktijken. Na het krijgen van mijn dochter heb ik besloten om alleen mijn werkzaamheden in logopediepraktijk Malden voort te zetten.

Ik vind het belangrijk een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarbij mensen zich op hun gemak voelen en zorg afgestemd kan worden op de persoonlijke wensen van de cliënt.

Maandag en woensdag zijn mijn werkdagen.

Ik behandel de volgende klachten/problemen:                  

 • Adem-  en Stemstoornissen

          * Lax Vox

         * Larynx manipulatie

 • Taalstoornissen
 • Spraakstoornissen, waaronder articulatieproblemen
 • Slikstoornissen (behandeling onder andere volgens de oromyofunctionele therapie)
 • Problemen die zich voor kunnen doen in de auditieve vaardigheden